VELL OVERSTÅTT IGJEN…

God kveld. Har deres dag vært fin? 

Da var årets bursdagsfeiring vellykket, og det var ei frøken som var veldig fornøyd og sliten etter en lang dag med feiring. Var kjempe stas at alle jentene i klassen kom i år, de har koset seg masse med leking, latter og glede. Det er så kjekt å se hvor gode og snille de er mot hverandre,  og ikke minst hvor glad Amalie er når hun har masse besøk – da koser hun seg virkelig, selv om det kan bli litt for mye for henne av og til. For ikke å snakke om inkludere og respektfulle de er når det gjelder Amalie, hun fikk et lite anfall noe som gjorde at hun ble veldig sliten til slutt, men var seg selv igjen etter ei lita stund. Dagen ble uansett vellykket, noe som gleda mammahjertet mitt.

dsc_1855 dsc_1856 dsc_1859 dsc_1861 dsc_1857 dsc_1864 dsc_1865

Bursdags jenta var strålende fornøyd med dagen og mor og far var også ganske fornøyd med å ha overlevd. Haha.. I morgen er det den store dagen der Amalie fyller 8 år, tenk det da dere! ♥

Advertisements

4 thoughts on “VELL OVERSTÅTT IGJEN…

  1. Så fint du har pyntet:) du forteller at datteren din er syk.. sliter hun også kognitivt? Eller er det kun anfall? Søt er hun ihvertfall! Stå på 🙂

Leave a Reply