GRATULERER MED DAGEN LILLE VENN…

I dag fyller min store kjærlighet hele 8 år, og jeg kan ikke forstå hvor stor den lille jenta mi har blitt. Ditt andre år på skolen, tenk det, jeg vil du skal være den lille jenta mi for alltid. Du bruker alltid å si til meg før vi starter dagen og før kvelden kommer at mamma jeg elsker deg overalt, du er skatten min og god jenta mi, så er du også hjertet mitt og betyr alt for meg. Det samme sier jeg tilbake til deg, for du er min hele verden jenta mi, husk alltid det. Og som mamma smelter jeg jo helt totalt! Det er vel ikke så rart? Er det en ting jeg er heldig med, så er det og få den gaven å bli mamma til et sykt barn og et friskt, jeg er så takknemlig, og hjerte mitt eksploderer av kjærlighet til begge 2!

I dag er det bare DIN dag Amalie, dagen som du skal feires! Hver dag med deg er en stor glede og kjærlighet, og i dag skal vi kose oss med besøk fra mommo & bæ ♥ (mamma og ste faren min. For de kommer og skal feire deg, hipp hipp hurra for deg jenta vår!

dsc_4736Du er min lille klippe, min lille bestevenn, du er verdens beste storesøster og ikke minst familiens solstråle. Du er mer enn jeg fortjener og du er alt jeg ønsket meg og jeg elsker deg høyere enn himmelen og dypere enn havet. Du kan føle på den gode og varme kjærligheten som du er beriket med fra meg hver eneste dag, jeg visste ikke hva det var å elske et barn så høyt før jeg fikk deg. For du var min første og store kjærlighet fra den gangen du låg i mammas mage ♥

Advertisements

3 thoughts on “GRATULERER MED DAGEN LILLE VENN…

  1. Gratulerer så masse med dagen til Elste jenta di. La henne få en fantastisk dag 🙋
    Årene går så fort har to små som blir 2 og 4 i mai😁😘
    Har du Instagram har lyst følge deg 😁😁😁

    1. Tusen takk for det,her har vi vært ute å sittet på med snøscooter – så dagen har vært
      helt super så langt ❤ Heter for Detgladehjem på Instagram! 😍😍

Leave a Reply