NYTT ÅR OG NYTT SAMARBEID…

Annonse.

Hvem av dere har sovet i en følelse av luksus hver eneste natt? Nå er det et nytt år og et nytt samarbeid med Dermaspa som kan gi dere muligheten med flere netter med luksus. Jeg har nå fått disse produktene hjem og prøvd de ut i flere netter.
bilde1 bilde2Dette luksuriøse putetrekket i ren silke er essensielt for alle og enhver som ønsker å forebygge rynker når/mens de sover. Som ved alle White Lotus produkter er silken av ypperste kvalitet. Putetrekket er sydd i såkalt Oxford Style noe som tilsier at det brukes 30% mer silke enn ellers, dette gjør trekket mer holdbart samt mer luksuriøst. Derfor syns jeg det virket spennende å prøve ut dette. Silkeputetrekk vil trekke til seg fuktigheten fra huden om natten slik som bomull gjør. Dette betyr du ikke får mer rynker på den siden du sover mest på, når du våkner så vil huden din føles fantastisk og hydrert.

bilde5

Silkeputen er også ideell for de som sliter med hårtap siden det ikke er noen form for friksjon slik at håret ikke blir revet ut mens du sover. Dette betyr ingen flere hår på puten om morgenen.

Du kan også kjøpe med Silkeøyemaske i ren silke, som forebygger rynker mens du sover. Dette er den ideelle øyemasken for skjønnhetssøvnen. Her kan du velge mellom perlegrå og svart. Når du skal legge deg, så kan du se fram til den myke elegante følelsen fra ren silke mot den delikate huden rundt øynene og på samme tid forebygge de uønskede rynkene rundt øynene.
bilde6 bilde7Denne holistiske øyemasken i silke er laget av 100% ren mulberry silke/19 momme som gjør den gjør den holdbar og i motsetning til andre stoff typer vil den stoppe at fukten flykter fra det delikate hudområdet rundt øynene. Dette vil resultere i et friskt, rynkefritt utseende hver morgen.

bilde8

Om du av en aller annen grunn ikke er fornøyd med silkeputen eller øyemasken kan du bare returnere den tilbake hos dermaspa, for her er det 30 dagers åpent kjøp – og du får pengene du betalte for disse tilbake, uten noe problem! Du har derfor ingenting å tape på å prøve og det er det som er så bra! Genialt og veldig bra!

Jeg kan virkelig anbefale disse på det sterkeste, Jeg har ikke sovet så godt på LENGE! Det er gode priser og kvaliteten er god, dette kan jeg anbefale om du er ute etter et silkeputetrekk og øyemaske av god kvalitet.

Advertisements

One thought on “NYTT ÅR OG NYTT SAMARBEID…

Leave a Reply