JEG JUBLER!

I dag har vi elektriker på besøk og er i full sving! Det er altså så stas, fra og med i neste uke blir det fullt kjør og det er da moroa begynner! Jeg begynner å se enden i tunnelen nå, men det er helt klart en stor jobb forran oss enda. Vi får ikke et veldig stort vaskerom, men det kommer til å bli rå fint – det kan jeg love dere! Håper dere gleder dere til reisen og fortsettelsen videre, for dette kommer til å bli veldig veldig bra til slutt. Jeg kan ikke annet enn å juble, når ting endelig går fremover her – juhuu!

dsc_1952 dsc_1953 De 4 hvite boksene som er i taket, der skal det bli spotter. dsc_1951 dsc_1948Rot eller ikke, sånn er det når man driver oppussing.. haha!

Nyt dagen så skriver vi mer senere! Forhåpentligvis med mer bilder fra en litt mer “ryddig” vaskerom.

Advertisements

One thought on “JEG JUBLER!

Leave a Reply