EN EVIG KAMP

Tenk… hvis alle de som ikke har barn med spesielle med behov, bare en dag! En.. kunne prøvd å sette seg inn i hvordan det føles, den sårheten man har i hjertet for de barna men har fått som trenger litt ekstra! For meg som mamma, er det ikke det ekstra ansvaret som er vanskelig, det er alle bekymringene for hvordan barna blir møtt i samfunnet og hvor ofte man må kreve, beklage, forklare og forklare. Vi er heldige å får masse god oppfølgning.. men likevel sitter man og kjenner på denne sårheten. Epilepsi og tuberøs sklrerose burde enkelte gang gå å legge seg, for jeg syns så synd ikke bare på barnet mitt – men andre barn og familier som er i en situasjon som er mye værre oss! Jeg tenker på dere og de spesielle barna som må leve med denne tøffe sykdommen. ♥

Jeg er mamma til den tøffeste jenta jeg vet om, her med nye klær fra mommo!

dsc_1757 dsc_1752 dsc_17523 dsc_1753 dsc_1754

Tenkt at den lille jenta mi som ikke er så liten lenger, er hele 8 år! 8 tøffe år der hun har kjempa seg igjennom hver dag med både store og små epilepsi anfall. Du er familien store skatt som betyr alt for oss. ♥

Advertisements

4 thoughts on “EN EVIG KAMP

  1. For en nydelig jente!! ❤️ Takk for at du deler slike innlegg. Det gjør godt for andre som går igjennom lignende sår-barhet. Vårt barn har ikke epilepsi men det mistenkes at hun har autisme/ADHD. Det er enda for tidlig å si om det er det ene eller andre men det er tydelig at hun trenger hjelp, noe vi endelig er godt igang med. Hun blir snart 3.
    Fortsett å dele tanker, du skal vite det hjelper andre som er i en sårbar situasjon.
    Ha en flott lørdag 🙂

Leave a Reply