DEKKET FERDIG

God morgen og god helg til dere alle sammen.

dsc_1854

Helgene er tid for ekstra kos, god mat og tid sammen med de du er glad i. Jeg liker å  dekke bordet og gjøre det litt ekstra med å pynte litt med detaljer. Selv om det bare er oss her hjemme. Det er litt hyggeligere å sitte ved et bord og nyte et godt måltid om det er lagt litt ekstra ut av det. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det litt hjemmekoselig om helgene.

dsc_1855dsc_1858 dsc_1857Servicet jeg bruker er Rosendal og det kan du også få kjøpt HER. Glassene finner du HER og HER.

dsc_1860 dsc_1861 dsc_1859 dsc_1864

Det fine bestikker er Hardanger som brukes til litt finere anledninger og selskap.

dsc_1867 dsc_1868 dsc_1869 dsc_1866

De lekre boblevasene fra millemoi er vårens favoritt. De er like fine med hvite tulipaner som matcher fint sammen med vasene og den lekre grønn fargen. Jeg liker og bruke farger og tekstiler som passer sammen, blir det for mye farger – da blir det bare kræsj. 

Bordet er dekket enkelt, tøft og fargerikt. Like fint til frokost som til middag. Akkurart slik som jeg liker det og fint ble det også med litt grønne detaljer .Håper du dekker bordet litt ekstra denne helgen, det er jo tross alt morsdag i morgen! ♥

Advertisements

9 thoughts on “DEKKET FERDIG

Leave a Reply