FLISE VALG!

Vi har vært ute på flisejakt der vi fant et par som vi likte veldig godt! Vi gikk for de med grå farget og tror det kan bli veldig fint, i morgen blir gulvet nede flislagt så da får vi se hvordan resultatet blir. Nå er det bare  å stryke av fliser til vaskerommet. Jeg pleier alltid å gå noen runder med meg selv, for det å ta et slik valg i oppussingen er ikke alltid like enkelt – men jeg pleier alltid og lande på noe som jeg vet sikkert jeg blir fornøyd med, for valget må være 100% riktig før man skal velge farger,fliser, vegger osv. Jeg ønsker et lunt, fint og hjemmekoselig stil der vaskerommet vårt skal være et rom vi kan bruke, og trives med. Og ikke minst ta dere med på interiørbiten der inne.

Her kommer en liten smakebit av fliser vi har valgt oss ut, enkelt men så meg! Det kommer til å bli så fint, for det vet jeg bare at det vil bli.

dsc_1906dsc_1904dsc_1905dsc_1908Hvilken planer for veggene kommer i et eget innlegg når vi begynner med den prosessen så slipper jeg å gjenta meg selv  – for jeg skal ta dere med på reisen fra steg til steg! Ha en deilig kveld!

Advertisements

Leave a Reply