HJERTELYKKE – NÅ KAN DU VINNE DETTE!

SPONSET.

Hei kjære lesere ♥

fullsizerender-37

fullsizerender-41

Jeg har lyst og tipse dere om en nettbutikk som heter for Hjertelykke. Damen bak nettbutikken er ei kreativ frøken som elsker å sy, for tida går det mest i hjerter, kroner & vimpelrekker til dåpspynt og pynt til barnerom.

collage-hjerte-3

Hjertene er kjempesøte i barnevogna, på barnesenga eller i vinduet. Vimpelrekkene setter prikken over “i-en” på PRINSE- eller PRINSESSEROMMET!

collage-hjerte

Jeg driver nå et samarbeid med Hjertelykke og har derfor fått lov til å kjøre en giveaway her på bloggen og inne på min instagram profil @detgladehjem. Du kan være en av de heldige som kan vinne en valgfritt vimpelrekke som premie.

collage-hjerte-2 fullsizerender-35Det er mulig å få trykk på alle vimpelrekkene, slik at de blir ekstra personlige, og du får selvsagt komme med ønsker, slik at produktet blir spesialpassa akkurart slik du ønsker det. Det viktigste er at du blir strålende fornøyd med det du får levert. Produktene fra Hjertelykke er supre som både barselgave, dåpsgave og pynt til babyshower. Som regel opererer Hjertelykke med svært kort leveringstid, du kan gjerne betale med vipps og produktene sendes over hele landet. 

Ta gjerne en titt innom nettbutikken https://www.epla.no/shops/hjertelykke/. Send gjerne Irene en mail dirkete for bestilling, så avtaler dere og spesialtilpassere dere nettopp akkurart slik du ønsker produktet ditt. –> ioveraa@hotmail.com.

img_8849

Det du må gjøre for å være med i konkurransen er:

1. Følge #Hjertelykke på instagram

2. Følge #Detgladehjem på instagram

3. Tagge tag 2 venner på innlegget mitt på instagram.

Vinneren trekkes 17/2! Masse lykke til alle sammen ♥

Advertisements

Leave a Reply