HERLIG VINTERFARGE

Nok noen dager stille fra denne kanten. Nå er det endelig fredag og helg, noe som jeg ser frem til hver gang. Siden sist har jeg noe veldig spennende og fortelle dere men så er det jo sånn at alt kan man jo ikke blogge om – da kan jeg jo si at det kan gi meg litt irritasjoner. Men et lite hint kan jeg jo gi dere, det er jo så mye som at det er hvitt og vått og faller ned fra himmelen, noe som jeg ikke har sett helt frem til.. Nemlig kong vinter ar meldt sin ankomst (igjen).

 Vi har jo vært så heldige med å hatt vår stemning i flere uker  – der jeg fikk starte på hagearbeid igjen,der jeg fikk starte på hagearbeid i februar! Ja du leste riktig, ny rekord for i år. Men tro det eller ei, etter ei uke så ble vi lurt (igjen). Jeg får nok bare klare meg i noen mnd til med denne vinteren som vi ikke har hatt så mye av! For jeg er klar til våren kommer.

Nye blomster har blitt handlet inn for helgen, jeg er jo veldig glad i hortensia og den nydelig blå fargen den har, føler alltid det blir så fint og at disse passer rett inn i hjemmet. Snakk om å forelske seg i blomster? Jeg har aldri likt for mye farger, og spesielt ikke blå, men disse dype nydelighetene klarte jeg altså ikke å motstå i dag, en skikkelig herlig vinterfarge! De er jo så vakre og jo flere jo bedre selvfølgelig! Når man blir fornøyd så er det bare sånn, enn så lenge får jeg nyte synet av den vakre blåfargen, det er jo ikke ille bare det.

thumbnail_img_9023 thumbnail_fullsizerender-2 thumbnail_fullsizerender-1 thumbnail_fullsizerender

Nyt kvelden, vi skrives.

Advertisements

6 thoughts on “HERLIG VINTERFARGE

  1. Når er planen å være ferdig med vaskerommet ? Gleder meg veldig til å se ferdig resultatet og finne mye inspirasjon fra deg 🙂

  2. Enig 💙 Hortensia er en nydelig blomst. 💙Flått blåfarge 💙 Den må ha sykt mye vann hver dag . Har hatt mange, men alle har tatt kvelden, pga for lite vann . Fin lørdag til deg og dine 😍

Leave a Reply