KREATIVITET & LÆRING TIL BARN…

dsc_1991Kids Concept klosser I rosa er et sett med 10 superfine byggeklosser med fine bildemotiv i rosa og hvitt. Klossene har tall og passer alle barn som vil bruke fantasien gjennom å stable, bygge og leke. Den lekre designen gjør også klossene til en stilig innredningsdetalje. Levers i gaveforpakning som kan brukes som oppbevaring. Hensikten med klossene er å bidra til å stimulere barn innen lek  og hjelpe til å gjøre leken lettilgjengelig. Anbefalt alder er fra 1 år og oppover!

dsc_2023 dsc_2024 dsc_2026dsc_2027Det er sjeldent noe krangling mellom jentene, men mest av alt så er det jo søskenkjærlighet som er helt normalt. De trives veldig i hverandres selskap og liker å bruke tiden sammen med hverandre, den ene ser opp til den andre og omvendt. Hvis de er fra hverandre en dag eller mer da er det alltid stor jubel når den ene kommer hjem igjen. 

dsc_2045 dsc_2048 dsc_2049 dsc_2051 dsc_2053 dsc_2054

Designserien fra kids concept består av fine møbler og innredningsdetaljer i nydelige farger som gjør at barnerommet får et eventyrlig følelse. Jeg har forelsket meg i denne serien til barn og det de har og tilby. Lekene i tre er helt klar en stor favoritt hos mine jenter.

Nyt lørdagen, så skrives vi.

Advertisements

2 thoughts on “KREATIVITET & LÆRING TIL BARN…

Leave a Reply