ET BARNEROM SKAL VÆRE ET BARNEROM…

Et barnerom skal være et barnerom her i huset og slik som situasjonen er nå så er dette Amalies sitt rom – men det brukes av begge (siden Ane skal få sitt eget dette året) Her inne har vi valgt farger og stil som hører med til resten av huset, og gjett om det er ei frøken som er fornøyd med det. Når jeg driver og planlegger hvordan et barnerom skal være, så ønsker jeg i utgangspunktet å kjøre samme stil, farger og tekstiler som passer sammen, blir det for mye ulikt så blir det bare rot i mine øyner. Jentene elsker rommet og det er vel ikke rart når det er veldig veldig fint.

thumbnail_fullsizerender-6 thumbnail_fullsizerender-4 thumbnail_fullsizerender-7 thumbnail_fullsizerender-3 thumbnail_fullsizerender-5Jeg skjønner godt at når jente er inne på rommet, så vil de jo nesten ikke komme ut igjen, de kan gjerne bli her i mange timer med musikk, lek og rollepsill…

Skrivepulten er fra mille moi, bord og stoler er fra Riviera Maison. Barbie huset får du også kjøpt hos Riviera Maison. Mille moi hafjell sengegavl 120 cm.

Ha en nydelig MANDAG, både venner og fiender 😉

Advertisements

Leave a Reply