EN SOLSKINNSDAG !

Vi har kommet til en ny mnd der jeg føler at vinteren ikke vil forlate oss med det første. Jeg kjenner at jeg er lei av vinteren og kulda som setter sine spor og jeg lengter etter sommeren som ikke kan komme hit fort nok. Jeg har absolutt ikke noe å klage over der vi har hatt en totalt snøfri vinter sånn generelt. Jeg har store planer for ute plassen til sommeren, og det klør i fingrene etter å begynne. Jeg har en drøm om et lite interiør uthus, med en stor platting bak her – og jeg ser for meg hvordan jeg vil ha det! Planene er klare, at jeg nesten ikke kan bli kvitt snøen fortere enn den kommer. En ting om gangen, og plutselig er tiden der, det lønner seg å planlegge og se for seg litt mens man venter!

I mens man venter på noe godt, så elsker jeg å tilbringe litt tid på kjøkkenet og det er ikke noe annet som er bedre med litt vintersol som kommer skinnende inn de skitne vinduene (som trenger litt vask) haha.. Uansett, det er helt fantastisk!

Må bare vise frem det flotte brettet jeg kjøpte hos millemoi her om dagen! Jeg bare digger det, ohyes!

Jammen er det gøy og drømme litt også, men desverre er den ønskelisten veldig lang akkurart nå, får satse på å smelle til med en 7 – rettes lotto om ikke alt for lenge! Å den største lykken i dag er og tilbringe tiden sammen med de fineste jentene mine!

Nyt tirsdagen dere også fininger!

Advertisements

One thought on “EN SOLSKINNSDAG !

Leave a Reply