FAVORITT LUNSJ

God formiddag/kveld fra kjøkkenet. I dag var det skikkelig kosemorgen til det fulle, jeg ordnet en bedre lunsj til oss – der jeg slo på stor trommen og laget vafler til oss. Lillemor som er glad i vafler jublet høyt. Dette blir nok den nye favoritten innen lunsj på helgene her i huset. Thomas fikk også besøk av en kompis der de jobbet nede på vaskerommet, og nok vafler til lunsj ble det på de også! Der gikk de unna på et blunk, nok til alle mann. Jeg angra på at jeg trøkka i meg SÅ mye, skjer jo hver gang til magen nesten sprekker, Lærer jo aldri, svake menneske. Er jo utrolig kjekt at jernet vi har er dobbelt. Veldig praktisk for en utolmodig sjel som meg altså, jo fortere ferdig jo bedre er det.

Denne skjønnheten fra kitchen er jeg så stolt av å eie, kjøpte den faktisk da den var på salg, juhuu! Den gjør seg jo veldig fin på kjøkkenbenken, så der er jo det heller ikke noe å si på.

Kos dere masse i kveld dere også og nyt helgen.

Advertisements

Leave a Reply