VERDENS FINESTE VOGNPOSE

Siden første gang jeg fikk se at Risa Rosa laget vognposer til dukker, ble jeg helt forelsket. Jeg la inn en bestilling som Ane kunne få til ASI dukken sin og til dukkesenga hun fikk av oss til jul . For vet du hva, de ER bare så vakre. I dag fikk vi pakken hjem og gjett om det var ei lita frøken som var spent til å pakke den opp! .

Bare se på denne nydelige vognposen til dukken, er den ikke nydelig? Risa Rosa vognposen har blitt veldig populære. Er til og smelte av, en super gave å gi til bursdager, jul, dåp og ellers på en helt vanlig dag – bare for å glede de små i hverdagen. En liten oppmerksomhet til lillesøster eller storesøster gave. 

Dette er helt klart verdens fineste vognposer til dukker og med på kjøpet fikk vi med den søte runde rosa kosekluten. Jeg er veldig fornøyd med å gi den perfekte gaven til Ane, for hun syns det var stas og få noe nytt til dukken og senga si.

Advertisements

Leave a Reply