GRÅTT ER EN SIKKER VINNER

Sjallabais! Hvor herlig er det ikke å tenke på at vi nå er ferdig med de “verste” månedene med kuldegrader og snø! Nå går det heldigvis den rette veien til lysere tider med sommer og sol i vente..juhuu! Som jeg gleder meg. Jeg tenkte derfor og komme en tur innom og si HEI til dere, siden jeg har vært noen dager borte fra bloggen. I går fikk lille Anemor feber og siden jeg da er alene med begge jentene denne helga igjen – så har bloggen måtte blitt lagt til sides. Det finnes ikke noe verre enn mammahjertet å se barna sine syke, da er den beste medisinen masse mammakos.

Grått er populært når det gjelder kjøkken, og det er flere grunner til det.

Det som var viktig for oss når vi skulle velge nytt kjøkken var fargevalget. For det er mye som skal på plass av detaljer og fargetoner når du planlegger drømmekjøkkenet. Det første vi skulle bli enige om var hvilken farge ønsket vi til det nye kjøkkenet vårt. Vi ville ha en farge som vi ikke kom til å bli lei av etter en del år. Vi ville også ha et som var moderne og som kunne holde i flere år, og da ble grått en sikker vinner.

Vår forkjærlighet til grått er nettopp at fargen seiler opp som en trendfarge til interiøret og som gjør at fargen er enkel å kombinere med andre farger. Grått ser ut til og være den store basisfargen innen interiør. Samtidig går det fint å kombinere ton-i-ton med andre enkle gråtoner. Det grå kjøkkenet er derfor et tidløst valg.

Grå fargen på kjøkkenet gir en avslappende og rolig følelse. Her er det viktig og skape en farge som man kan trives med når man skal tar godt vare på det som er den største verdien vi har; nemlig hjemmet vårt. Dette er en farge som kan matches med de fleste nyanser. Vi valgte først en mørkegrå benkeplate – men siden jeg syns det ble for mørkt så tok jeg vanlig kontaktplast der jeg fikk en lys benkeplate som lyste opp kjøkkenet.

Valgene du tar for interiør og farger på kjøkken er løsninger du skal leve med og ta vare på i mange år. En ting er sikkert, grått kommer alltid tilbake og er en klassiker.

Hvis du liker tanken på et grått kjøkken, bør du vurdere hvor mye den grå fargen skal fylle i kjøkkenet ditt. I stedet for å velge grått på alle flatene, kan du fordele den grå fargen og velge den til for eksempel to eller tre større flater, for eksempel kjøkkendørene og gulvet. Så gir du benkeplatene og veggene en annen farge.

Håper dere nyter denne helga, vi skrives!

Advertisements

One thought on “GRÅTT ER EN SIKKER VINNER

Leave a Reply