AMERIKANSKE PANNEKAKER

Helgene er til for å kose seg og da er det litt ekstra stas å starte dagen med en kose søndag. Er det en oppskrift jeg lenge har ønsket å lage, så er det amerikanske pannekaker. I dag tok jeg meg tiden til å lage dette til frokost til meg og jentene. De er super lett å lage, denne oppskriften er til og anbefale til dere alle som ønsker noe godt både til frokost og kvelds. Noen ganger er det lov å unne seg litt ekstra, og da er det ingenting som er bedre enn å prøve ut en ny oppskrift.

Du trenger:

– 2 stk egg
– 1 dl sukker
– 1 ts vaniljesukker
– 2 dl melk
– 4 dl hvetemel
– 1 ts bakepulver
– Smør til steking

Slik gjør du;

Det første du må gjøre når du skal lage dette er å piske egg, sukker og vaniljesukker. Hell i melken og bland sammen bakepulver og mel. La røren svelle i 15 minutter. Når røren har svellet opp og blitt litt boblete kan du bare snu dem 🙂

DISSE ANBEFALES!

Jeg er den som aldri en fan på å prøve noe nytt, men disse falt i smak hos oss. For å gjøre dette på amerikansk vis, så kan man legge alle pannekakene oppå hverandre og server med jordbær syltetøy. Enklere kan det ikke bli. Dette ble en stor favoritt her i hus. 

Advertisements

Leave a Reply