PÅSKEKONKURRANSE – VINN ET GAVEKORT PÅ 1000,-

God påske mine alle flotte lesere.

Jeg håper dere har hatt ei nydelig påske med mange late dager, flott vær og ikke minst godt humør. Håper også at du får fått gjort det du akkurart har hatt lyst til. Nå er det tid for en ny konkurranse hos Rabble i påsken hvor 10 personer vinner et Supergavekort på 1000 kroner. Vinnerne får noen valgfrie produkter til et gavekort på H&M, Zalando, NetonNet, G-Sport, CDON, BikBok og mange flere. Dette er eksklusive rabattkoder som fyller alle dine påskebehov i en ellers travel hverdag.

Vinnerne får en kode som de kan løse inn på Gavekorttorget.no og velge gavekort fra en rekke nettbutikker, fysiske butikker og opplevelser.

Derfor vil jeg gi noe tilbake til mine lesere, nettopp fordi du kan være en av de heldige. Det er veldig enkelt å delta i konkurransen. Du må bare gjøre to ting:

  1. Send en e-post til vinst@rabble.se og fortell oss hvorfor akkurat DU skal få et gavekort på 1000 kroner og følg @RabbleOfficial på instagram.

2. Skriv inn navnet ditt, begrunnelsen din og instagram navnet ditt i e-posten slik at vi kan sjekke om du har kommet inn på følgerlisten vår. Send oss en e-post innen 17. april klokken 23.59 for å delta i konkurransen. Vi plukker ut de ti heldige vinnerne 18. april! Du kan finne mer informasjon om konkurransen her.

BLI MED OG VINN 🙂

Advertisements

Leave a Reply