ALT STÅR LIKSOM PÅ VENT

Da var det tilbake til hverdagen og det er egentlig veldig godt det også. Nå er vi ferdig med påsken og har allerede kommet godt inn i april mnd – og det er bare 11 dager til jeg fyller år! Tiden går FORT, tenk at neste år fyller jeg 30. HJELP! Når man har et hus og en hage – så har jeg mange planer på hvordan jeg ønsker å ha det! For alt har liksom stått på vent og jeg skulle ønske vi kunne fått tryllet tiden litt frem – sånn at jeg har fått ønsket mitt oppfylt med og få alt ferdig på 1-2-3.

Etter hver vinter så er det jaggu med et stort arbeid med å holde på med hagen, for nå gleder jeg meg til å starte på små prosjekter ute for sommeren. De større prosjektene skal også gjennomføres, først er det å få malt ferdig huset – som før var hvitt men skal nå bli mere mørkegrå/svart. Men her må vi ta en ting og gangen, og det neste som skal gjøres er å lage et nytt bad nede (det som var et vaskerom) Det er like greit å gjøre oss ferdig med det som skal gjøres inne først, og heller kose oss mens vi holder på. Flere prosjekter på en gang, det er ikke noe lurt. Da blir alt bare KAOS og det liker jeg ikke.

Favoritten i hagen som jeg ønsker meg til å lage et hekk av er buxus. Er det noen som vet når jeg kan plante slike for sessongen? De er så fine og ikke minst et syn for øyet, og jeg har allerede sett for meg hvordan jeg ønsker å ha det, Noe lignende som på dette bildet, med kantsteiner på sidene. Hva tror dere om det?

Jeg tenker å ta turen til Hageland for å høre litt med de og få litt tips, for de er så flinke på alt som har med blomster og gjøre! Jeg har ikke noe særlig med grønne fingrene, da er det godt man har en egen hage sånn at man får prøve seg frem, haha! Er godt disse klarer seg helt selv, (bank i bordet)

Flere enn meg som gleder seg til sommertider? Jeg får nyte synset av disse flotte bildene fra Pinterest og drømme meg bort enn så lenge! Jeg gleder meg bare til jeg kan begynne å starte på dette prosjektet. Mange planer står for tur, men når man har 1000 vis av planer man ønsker å få gjort – så blir det ekstra gøy å vise det frem når man blir ferdig med et prosjekt og man kan begynne på et nytt.

GOD DAG TIL DERE!

Advertisements

Leave a Reply