DETTE HAR VI LENGE VENTET PÅ

God morgen! Da var vi nettopp kommet tilbake i hverdagen. Det føles fantastisk å være tilbake til normale dager med gode rutiner igjen. Nå er barna klare for skole og barnehagene for denne uken. Dette er vel nok den mest normale uken for de fleste etter ferien? Vi startet ikke dagen før halv 8 i dag og da var det bare og stå opp å starte dagen med frokost og være tilbake til de normale rutinene. Barna trives veldig med det.

Det er veldig viktig for barna at de har andre de kan leke med hver for seg, for jeg merker godt på de når de er hjemme hvor stor glede de har av hverandre. For de er nokså sliten begge to etter lange dager med skole og barnehage. Hjemme leker de godt sammen, og koser, tuller og tøyser med hverandre. Det føles godt å se at de faktisk ikke bare krangler, men også kan finne gleden i å dele et hjem og ha hverandre å kunne leke med. Håper alle sammen får en veldig fin start på en ny dag etter ferien.

Advertisements

Leave a Reply