VÅRFAVORITTER HOS MEMINI

Shallabais og god tirsdag mine fine følgere 

Den siste tiden har jeg fått smaken på et nytt merke innen klær hos lille A. Jeg har nettopp shoppet hjem mine vår favoritter hos Memini, dette klesmerket har jeg aldri brydd meg om før – helt til en bryter slo seg på og da var det gjort. Siden våren begynner å nærme seg så har jeg blitt skikkelig i shopping humør, og nå begynner det jo å komme så mye fint til barna også! Våren byr på mye fint, noe som betyr at det er mye lekkert man kan sette sammen – her det bare å bruke fantasien.

Jeg har nå satt sammen en outfit av dette settet som er vårens favoritter, der dere også kan få en liten smakebit på mye av det fine Memini har og by på. Dette er jo en favoritt jeg bare har forelsket meg helt i, og det er jo supersøtt på lille A.🌸

Har ikke dere testet ut Memini så kan jeg anbefale å gjøre det. Memini er nydelig barneklær av høykvalitet. Klærne har et notalgisk preg og er myke og gode å bevege seg i. Klassisk snitt gir dem et tidløst preg.Trenger du klær til ditt barn til barnehage/skole eller til festlige annledninger finner du garantert noe hos memini!

Ønsker dere en fortsatt fin kveld, vi skrives.

Advertisements

4 thoughts on “VÅRFAVORITTER HOS MEMINI

  1. Noe til interesse for søppelkurvene dine da.☺ bruk dem til det som passer deg du å gi blaffen I hva andre mener. Noen må ha for god tid til å lete etter noe å sette fingeren på.

Leave a Reply