VI FLYTTER TIL BYEN

God morgen og en riktig god fredag. I går ble det helt stille fra denne kanten, og i dag skjer det enda mer spennende! Jeg har blitt nok en gang overrasket og i løpet av dagen flytter vi ut av huset – tenk det! Jeg har allerede brukt noen timer av morgenen til å vaske og ordne litt – noe som virkelig er deilig når helgen er her.

Jeg har blitt så glad i de blå putene mine fra millemoi, finere puter skal man lete lenge etter, for det finnes jo SÅ mye lekkert av pute valg, farger og fasonger. Mine favoritter er de i striper, og det er jo ingen hemmelighet at jeg er glad i blått. Det gjelder både klær og interiør.

Denne vannkaraffelen er så fin og ble fort en stor favoritt. Den rommer mye, og ikke minst ser den utrolig bra ut! Designet er så stilrent og lekkert, og passer inn i de aller fleste hjem. Du finner den HER. Nå er det denne lekre vannkaraffelen fra Mille Moi som har gleden av å servere vann her i huset. Ikke minst så har den stilig skrift på sidene med 💙”Norsk vann”

Blått er skikkelig sommer for meg og da blir det en herlig sommerfølelse i hjemmet når de fargene kommer frem. Alle putene finner dere HER. China blue er den nye vår og sommer fargen som er en klassiker og stor favoritt hos meg. Med disse putene kommer man til putehimmelen.

Nå skal jeg forsette pakkingen her, der vi også flytter ut av huset for denne helgen! Vi skrives fra byen 🙂

Advertisements

4 thoughts on “VI FLYTTER TIL BYEN

Leave a Reply