EN TIDLIG OVERRASKELSE

Denne helgen er vi på reisefot, i går pakket vi koffertene og har flyttet ut av huset og fått barnefri for de to neste dagene.. Barna er på overnatting og i trygge hender! Dette er vår første kjærestetur i 2017, og det er over 6 mnd siden sist vi hadde tid for oss selv. Denne turen skal vi bare kose oss og og ta vare på hverandre – for det fortjener vi. Det er litt rart, for hver gang jeg reiser bort fra barna, så får jeg så dårlig samvittighet – for det er ikke noe jeg vil, det føles vondt men samtidig gjør det godt for oss alle.

Jeg elsker å være sammen med barna, men av og til trenger jeg noen timer, eller ja til og med noen dager på bare å tenke på meg selv. Jeg tror alle foreldre trenger en liten pause innimellom. Å være mamma, og ikke minst gå hjemme med barna er en 24 timers lang jobb som aldri tar slutt.

Jeg har nemlig fått den beste bursdagsaven med min kjære – nemlig det jeg ønsket meg! Han har nemlig ordnet hotell weekend helg til bare oss to, et utrolig flott hotell i enda flottere omgivelser. Her skal vi bo frem til i morgen, så det blir veldig deilig og avslappende.

Noen som kjenner seg igjen på hvor vi er?

Advertisements

One thought on “EN TIDLIG OVERRASKELSE

Leave a Reply