EN RASK OG ENKEL HVERDAGS MIDDAG

Gode middager og lite tid i hverdagen er ting som ikke alltid passer godt sammen. Og når vi voksne i hus ofte har et behov for litt mer spennende smaker så er det også barna som skal få gleden av å velge middager av og til. Jeg husker da jeg bodde hjemme hos mamma, de dagene hun laget denne retten så pleide hun og servere tomatsuppe ved siden av i barndommen. Noe som hun også gjør den dag i dag. Først var det noen pannekaker og suppe etterpå. Dette er verdens beste pannekaker, i hvertfall i mine øyner. Når mannen i huset gir meg skryt for disse, da må de være gode altså, haha! Så nå er det bare å finne frem stekepanna, for dette er snadder 🙂

Til 4 personer.

♥ 4 dl hvetemel ♥ 2 krm salt ♥ 6 dl melk ♥ 4 egg♥ 2 ss myk margarin ♥

Slik gjør du:

Først blander jeg mel og salt i en bolle. Så tilsetter jeg melken og rører godt til det har blitt en fin og klumpe fri røre. Så visper jeg inn eggene og når jeg er ferdig lar jeg røren svelle i 20 minutter.

Når jeg skal steke pannekakene så bruker jeg olje i stekepannen, der jeg steker de på medium varme. Det som er viktig er å være tålmodig. Men litt tålmodighet så blir de kjempefine og supergode. Det tar gjerne litt tid med mindre du liker dem svidd, for da er de ikke så like gode.

Når du er ferdig er det bare å kose seg , jeg legger de i en ildfastform med lokk på frem til alle er ferdig, slik at de holder seg gode og varme til du skal spise. Nammis!

-Håper det smaker-

Advertisements

4 thoughts on “EN RASK OG ENKEL HVERDAGS MIDDAG

Leave a Reply