PÅ REISE FOT IGJEN

God kveld. Er det en ting jeg elsker så er det og være sammen med familien. I går pakket vi bagen og kastet oss med på lasset. Vi er jo som sakt på reisefot igjen og denne gangen er det overnatting hjemme hos mamma. Her har vi eget rom, nemlig barndomsrommet mitt, haha! Så da kan vi jo bare komme og gå akkurart sånn som vi vil.

Lille A er jo som sakt alltid med, og grunnen til for at vi ville reise bort denne gangen er for at hun er ei lita pappa jente fortiden, er jo nesten sånn at jeg blir litt misunnelig her.. joda, neida.. Thomas har jobb helg denne helgen og siden han jobber på denne plassen så syns jeg det var like greit og bare henge seg med.. han sover jo hos mamma når er borte på jobb for helgen og da er det godt når hele familien er samlet. Det er jo ikke så ofte.

Advertisements

Leave a Reply