PYNT OPP UTEOMRÅDET

Hei lesere og god 16.mai, Når vi har så flott vær om dagene så kommer lysten tilbake om å gjøre så mye, bare det å planlegge hvordan uteområdet og hagen skal bli – bare planleggingen er så gøy! For som dere vet så har jeg har mange drømmen om hvordan hagen skal se ut, for de planene er ikke så små – men så utrolig herlig det er å sette seg mål og vite at en dag skal det se sånn ut som jeg ønsker det. Når man har et hus så er det også mange prosjekter som står for tur, man får ta litt etter litt for ting tar tid og koster mye penger. Da gjelder det bare å være tålmodig.

Siden siste har vi fått ny ytterdør og sideglass, det ble finere enn forventet. Noe som jeg LIKER. Man blir litt ekstra glad når resultatet ble bedre enn hva du hadde sett for deg. Døren og glasset kostet litt, men det syns jeg er verdt hver eneste krone. Jeg blir bare enda mer glad i huset og for hver ting som blir gjort blir jeg bare mer og mer fornøyd.

I dag har jeg fått kjøpt meg en krukke og en ekte buxus.. juhuu! Nå er bare for meg og passe godt på den, og enda flere skal jeg kjøpe også. Den gjorde virkelig hele inngangspartiet vårt. Med sine stramme lekre linjer og design gir den akkurart det uttrykket jeg var på jakt etter. Gleden blir ekstra stor når man får være ute i dette nydelige været og bare kose seg. For hva er ikke bedre enn det? Riktige og flotte krukker og planter kan virkelig gjøre ett helt hus og hage.

Det gjenstår fortsatt ting som må gjøres rundt innganspartie vårt, men det er helt utrolig hva denne krukken og buxusen har gjort med det. Litt bedre enn hvordan det såg ut før. Med ny dør og glass så ble det bare helt perfekt.

Ha en fortsatt fortreffelig 16.mai. Og nyt de herlige solstrålene.

Shallabais!

Advertisements

2 thoughts on “PYNT OPP UTEOMRÅDET

  1. Flott 😍 Eit lite tips, husk å behandle ytterdøren 1-2 ganger i året med en mild bilvoks, så holder døren seg fin i maaaaange år 👍🏼 hilsen ei som jobber i vindu/dør bransjen 😉

  2. Kjempe flott😀For en nydelig dørkrans😍Kan jeg få spørre hvor den er kjøpt?og hva fargen på huset heter?den var helt 👌Fin 17 Mai til dere!

Leave a Reply