GRATULERER MED DAGEN, NORGE!

Hipp hipp hurra for norges nasjonaldag, med en kjempe god stemning i landet. Gratulerer så mye til mine alle fantastiske lesere, jeg håper dere har feiret dagen med stolthet med strålende og godt humør! Å ikke minst med god mat, drikke og masse is – for det har vi gjort!

Dagen startet med at vi gikk i tog sammen med Amalie og klassen hennes. Ingen 17.Mai uten. Jeg er så stolt over hvor flink begge jentene var i dag. Selv om det er litt mere jobb med lille Anemor. – som nå er midt i trassalderen. Etter toget var begge jentene så slitne at vi måtte kjøre oss en liten runde sånn at Ane fikk sovet litt. Det hjalp mye for etter hvilen var humøret på tipp topp igjen! Stor stas for små og store å være med å gå i tog. Vi kan ikke klage på været heller, med strålende sol og godt humør så kunne ikke dagen blitt bedre. Dagen har vært helt fantastisk.

Gratulerer så mye med dagen alle sammen – Ønsker dere en helt nydelig 17.mai!

Advertisements

Leave a Reply