SMAKEN PÅ NOE GODT

God Onsdag kjære lesere.

Mmmmmm! Jeg er bare innom for og gi dere oppskriften på en helt enkelt salat, som gir deg smaken på noe godt. Denne er helt fantastisk viss du vil lage en enkel salat på 1-2-3. Dette er en godbit som jeg aldri blir lei av og sunt er det også! 🙂

Kom gjerne med tips til flere oppskrifter og tips i hverdagen dere ønsker å lese mer om! Det er både sunt for oss voksne og barna å lage et sunnere kosthold i hjemmet og ikke minst en sunnere livsstil. Her kommer oppskriften
Du trenger:

1 kurv med jordbær mais blåbær 1 banan

Du velger selv frukter som du liker best , som pære, eple og ananas er like godt også. Jeg pleier å drøsse litt sukker oppi for å tilsette den siste smaken. Favoritten min ellers er bare jordbær med masse sukker på. Namnam.

Denne salaten er kjempe god. Ikke noe som er bedre enn å sitte ute og nyte sommeren på sitt beste med en god og frisk salt.

Håper det smaker. Ønsker dere en fin Onsdag. Vi skrives.

Advertisements

5 thoughts on “SMAKEN PÅ NOE GODT

  1. Skjønner godt at det er godt med jordbær, blåbær og banan sammen, men mais? Hva serverer du til? Krem, vaniljesaus eller is?

  2. Hvorfor er det så få kommentarer som kommer igjennom.? Det er så bra med åpent kommentar felt, får mer kontakt med leserene. Men synd om de fleste kommentarer blir avvist.. tenker du å stenge kommentarerer?
    Og en ting til, har prøvd å legge deg til på Instagram, men du har ikke godkjent meg. Kan du gjøre det? 😀

  3. Jeg er oppriktig interessert i å vite grunnen til at du syntes mais passer i en enkel fruktsalat.
    En annen ting: Du blir glad om noen legger igjen en hilsen eller kommentar.Hva med å svare leserne dine når du får spørsmål.?Eller er dette en blogg med enveiskommunikasjon? Da faller de fleste av .Bare et tips. Ha en fin dag.

Leave a Reply