BORD DEKKING

Reklame

God morgen. Da var vi kommet til en ny uke igjen, siste uken i mai. Disse mnd går raskt unna altså. Jeg klarer jo ikke å henge med, og jeg tenker at sommeren er snart over, haha! For plutselig så er den det. Jeg har fått jobbet med og tatt noen nye bilder til bord dekking, og fargene som går igjen er blå – kommer vel ikke som et sjokk vel?

Det å få deket frokost bord med ulike tekstiler fra millemoi, det er bare så lekkert. Service jeg bruker er fra Gant og passer godt til millempi sine blå produkter. Blått er fantastisk og man blir bare i så godt humør av denne fargen, skikkelig sommer farge som passer året rundt.

Puter, bordbrikker og tekstiler er fra millemoi, det enkle er ofte det beste. Jeg liker å blande det enkle sammen med mønster og mikse det sammen.

De runde brikkene finner dere HER , finnes også i svart. og blå, Serviettene HER og putetrekkene HER.

Boblevasene finner du HER og vannkaraffel finner du HER.

Er ikke dette settet bare lekkert? Bare se på denne søte tekoppen fra Gant, de er ute av produksjon og jeg var så heldig som klarte å skaffe meg 4 sett. av de. Flaksen var på min side der.
Jeg håper dagen deres blir super duper, vi skrives.

Advertisements

Leave a Reply