FORFDELEN MED Å HA HOBBY SOM INTERIØR

Reklame

Shallabais.

I dag har jeg fått ordnet litt i sofakorken og fått på plass litt enda mere nytt som har flyttet inn. Litt ny pynt i heimen er alltid en stor glede for denne frøkna, hihi. Man kan jo ikke noe annet enn å bli litt små gal når det gjelder millemoi, for da flyger pengene like fort som de kommer inn. For dette hjemmet er et hjem som er fylt med det meste fra millemoi sine produkter, tekstiler og pynt. Nå er tiden inne for og vise dere det siste som har kommet på plass. 

Vannmugge i samme serien som boblevasene finner du HER. Jeg syns denne er så fin og da kom det vel ikke som noe sjokk at jeg måtte kjøpe meg denne også! Et sett med 5 lysestaker ble piffet opp med dette nye svarte fatet som passet perfekt til. Det finner du HER. Det er så gøy når stuen føles litt som “ny” igjen med noe nytt, svarte detaljer kan virkelig gjøre noe med det.

Jeg valgte også å kjøpe inn dette store runde decorfatet i fargen matt sort, der jeg hengte det opp på veggen! Noen skjønner sikkert ikke hva som er greia med å henge fat på veggene? Jeg syns det ble RÅ stilig. DU finner de HER i nettbutikken. Jeg tok like så greit å kjøpe meg 2 stk av hver i forskjellige størrelser og sammen ble de rå tøffe. Det jeg bruker for å henge opp disse er borrelås som man får kjøpt hos clas ohlson, finnes også flere typer og forskjellige størrelser man kav velge mellom. Det som er så genialt er at det holder sikkert, fjernes uten å skade overflaten og uten å etterlate lim rester.

Ble ikke dette stilig? Så vet ikke jeg 😊

Nyt dagen, så skrives vi.

Advertisements

Leave a Reply