JEG TRENGER HJELP

Heisann. I dag tok vi turen til byggmakker en tur for og se på en annen innredning til vaskerommet som heter for Fossline. Vi hadde i utgangspunktet planer om å ha innredning fra Ikea. Der hadde de ikke den størrelsen som jeg ønsket til innredningen 50 cm m/3 skuffer, dette er noe vi må ha for at det skal gå opp med vaskerommet. Nå må vi tenkte på å gjøre om endringene enda en gang. Det er jeg som tar for meg det meste av endringene som kommer til å skje på vaskerommet. Det vi har plukket oss ut fra Fossline er en veldig fin innredning, og det passer godt til stilen vi ellers har nede. I dag snakket vi med ei dame som kan dette, der vi endelig landet på den stilen som jeg ønsker. Selv om det er mulig å gjøre små endringer for at det skal gå opp og som likevel utgjør ganske mye. Vi har også lagt det fine flisgulvet som gjør at det blir veldig fint sammen og ikke minst gjennomgående i hele første etasjen. Benkeplaten som vi har gått for er laminat.

Innredningen som vi har tenk på som er fra Fossline heter for Malt profil, farge Antaro, 836. Vasken vi skal ha er den hvite fra Ikea Jeg synes den er så fin. Kommer til å bli perfekt med det tøffe blandebatteriet vi skal ha til. Det nye ideen som hun dama kom med var at hun tegnet inn to skap for å ha under vaskemaskinene, jeg ble litt først usikker men etter litt betenkningstid så syns jeg ikke det ble så ille alikevell. Dette var også et ønske fra Thomas – så da ble vi enige om å ha det. Det ble faktisk innmari fint. Med litt mere oppbevaring hadde slike skuffer vært helt perfekt.

Nå trenger jeg deres hjelp, som dere ser så er det to tegninger, for det jeg først ønsket var å ha et vitrineskap på siden. Nå er jeg litt usikker på om det blir finere uten? Det hadde vært supert med litt innspill fra dere lesere, hva syns du blir finest av disse? De to svarte hyllene skal byttes ut med to hvite fra Ikea som skal henge midt på over vaskemaskinene.

Jeg er veldig spent på hvilken valg vi kommer til å velge, for dette syns jeg er så vanskelig. For jeg kommer på nye muligheter hele tiden, og når vi først har bestemt oss for et så får vi det uansett ikke før på september. Alt til sin tid, og jeg gleder meg uansett når alt er ferdig. Jeg er bare så glad og takknemlig for at vi begynner og komme et skritt nærmere enn hva vi var.

Advertisements

18 thoughts on “JEG TRENGER HJELP

 1. Jeg ville hatt uten vitrineskap, det å ha masse benkeplass på ett vaskerom er gull verdt. Så jeg ville valgt den løsningen som gir mest benkeplass☺️

 2. Hadde det vært mitt,ville ikke jeg ha vitrineskap på vaskerommet. Sier det samme som de andre : mest mulig benkeplass 👍🏽

 3. Uten vitrineskap,du kommer til å trenge benkeplassen.
  Ellers syns jeg det var veldig smart med de skuffene under vaskemaskin/tørketrommel.Godt å få de litt opp i høyden så sparer du ryggen din 🙂

 4. Jeg ville droppet vitrineskap og hyller, og heller satt inn overskap 🙂 masse oppbevaring, pluss at det ser renere og ryddigere ut med mindre fremme. Husk at et vaskerom blir veldig fort støvete, så da slipper du å måtte tørke de hyllene hele tiden. Vet du er glad i å pynte og at det skal se veldig fint ut, men et vaskerom er best med praktiske løsninger, er jo veldig få gjester som skal inn der uansett 🙂 blir veldig fint da!

 5. Jeg ville hatt skapet. Den lille delen gir ikke så mye benkeplass. Du får godt utnytte av benkeplassen oppå maskinene, å heller mer lagringsplass i høyden. Det gir også i mine øyne ett mer rent å ryddig sammenhengende preg over rommet, men som sagt det er mine øyne☺

  1. Har nok av fine puter fra før og er fornøyd med den fargen vi har! Tenk at vi har ikke malet rommet siden vi flyttet inn for 3 år siden! Er ikke vits å forandre på noe når vi liker det sånn som det er 😊

   1. Ja, tenk deg det. Må snart kjøpe deg ny sengegavl og seng også. Hvordan blir det tro ? Ikea, Jensen, Svane, Wonderland etc? 😛

 6. Jeg ville hatt uten vitrineskap. Hva er det på veggen til venstre kunne du fått benkeplate langs den veggen? Camilla

 7. Har du tenkt på at det kan bli mye sprut på platen til høyre og etterhvert ødelegge den når du får vasken nedsunket . Dette gjelder dersom sideplaten har samme kvalitet som innredningen ellers. Personlig ville jeg valgt å ha vaskemaskin og tørketrommel på gulvplan.

Leave a Reply