FINN DIN RIKTIG SOFA FOR DIN STUE

Samarbeid med Chilli.

I denne interiørverden er vi alle forskjellige, noen liker det enkelt mens andre liker det helt motsatt igjen. Vi lager oss et hjem etter hva vi selv liker, ønsker og hva som er fint og til hvilken stil vi trives best med. Noen er kanskje på jakt etter drømmesofaen som ikke alltid er like lett å finne. Hos Chili finner du garantert en sofa som passer inn i din stue og ditt hjem. Her kan du velge blant moderne, klassiske og billige sofaer, alle av god kvalitet og med høy stilfaktor. De selger en mengde ulike farger, stiler, materialer og modeller slik at du skal kunne finne noe som føles skreddersydd til akkurat deg og dine behov. Velg din sofa med omhu, da den er et møbel som du skal være fornøyd med i mange år framover. Her kommer noen av mine favoritter som jeg likte best. Her får du et godt utvalg av mange forskjellige typer.

Sofaen er et av husets største og viktigste møbler, og det er lett å velge feil. Se tipsene til hvordan du finner riktig sofa for din stue!  Du finner et stort utvalg av flere sofaer her.

1. VELG RIKTIG STØRRELSE

Det er viktig å ta de rette målene før du skal kjøpe ny sofa. Sofaen bør verken være for liten eller stor i forhold til rommets størrelse. Det er også viktig at du måler området hvor sofaen skal stå.

På bildet: Hjørnesofa Ontario 3+2. Du finner den HER. Før pris 17395, Nå koster den 11795,- PÅ denne sparer du nå 5600,-

2. PLASSERING

Plasserer du sofaen der den gamle sto – kanskje av ren vane?

Tenk etter om det er flere muligheter for plassering av sofaen. Det bør ikke være for trangt rundt sofaen, du bør unngå å klemme deg flat hver gang du skal sette deg ned. Om sofaen skal stå i tilknytning til en tv, bør du også tenke på lysforholdene, slik at du unngår gjenskinn fra vinduer i tv-skjermen.

På bildet: Ontario U-sofa den HER. Før pris 16395,- koster NÅ 10795 og du sparer 5600,-

3. TEKSTILVALG

Man velger ofte en sofamodell, for deretter å velge tekstil ut ifra ulike farger og stoffprøver. Dersom du shopper på nett, er det viktig å huske at både tekstur og farge kan avvike fra bildet på skjermen.

Ta gjerne med stoffprøver fra butikken hjem, heng dem opp der sofaen skal stå, og se på fargen i ulik belysning.

På bildet: Cornelia kjøkkensofa kittfarget finner du HER. Prisen på denne ligger på 6495,-

4. SITTEKOMFORT

En annen grunn til ikke å kjøpe sofa på nettet, er at du ikke får testet hvor god den er å sitte i.

Sofaens dybde har mye å si for hvor godt du faktisk sitter i sofaen, og påvirker også det estetiske uttrykket. En dyp sofa er ofte god å krype opp i, men det er kanskje ikke det gjestene dine gjør når de kommer på besøk.

På bildet: Sofa twist 3-seters svarte bein beige. Du finner den HER. Pris 4995,-

5. TRYGT ELLER TRENDY?

En flott sofa i en knæsj farge kan bli et fokuspunkt i stua di. Sørg for at du velger en sofa som passer inn med stilen din ellers, og ikke gå for en knallrosa sofa om du mistenker at du blir lei etter et par år.

Velger du en mer nøytral sofa, er det lett å få en ny stil ved å bytte mer rimelig tilbehør som puter, pledd og tepper.

På bildet: Sofa gruppe chester delux 2 + lenestol fløyel beige. Du finner den HER. Før pris 19995,- Koster NÅ 14995,- På denne sparer du 5000,-

6. Renhold

Har du barn eller dyr i huset? Tør du ta sjansen på en kremhvit sofa? Sjekk alltid om stoffet kan tas av, om det kan vaskes eller renses, og hvorvidt stoffet i sofaen tiltrekker seg mye støv og dyrehår.

På bildet: 2-seter cambridge vintagelær svart. Pris 12495,-

7. SKREDDERSY DIN EGEN SOFA

Finner du ikke en sofa som er perfekt for din stue og din smak, er det ingenting som er bedre enn å skreddersy sin egen drømmesofa.

Modulsofaer finnes hos de fleste møbelprodusenter, og her kan du sette sammen ulike elementer til du får den sofaen du ønsker deg.

På bildet: U-Sofa Ontario xl troy 9129 konvoluttputer venstre. Du finner den HER. Før pris 17395,- Koster NÅ 11595,- Du sparer 5800,-

8. LAG EN EGEN SOFASONE

Med flere soner i stua, blir det enklere å møblere seg fram til et ryddigere og mer fleksibelt rom. Innred med tepper, lamper og planter for å skape en definert sone rundt sofaen.

På bildet: Sofa 2,5-seter romance lær/pvs Du finner den HER. Pris 9195,-

9. SOFAEN SOM ROMAVDELER

En hjørnesofa funger fint som romavdeler i stua, men stua bør ha en viss størrelse for at sofaen ikke skal bli for massiv. Bruk for eksempel hjørnesofaen til å skille stua fra spisestua om du har en åpen løsning.

På bildet: Hjørnesofa georgia xl svart med puter. Du finner den HER. Før pris 11495,- koster NÅ 9195,- Du sparer 2300,-

10. DEN SOSIALE SOFAEN

Det er lurt å tenke etter hvordan du liker å sitte både når du er alene og når du har besøk. Det er mer intimt og koselig å sitte i en hjørnesofa enn å sitte i to sofaer som er plassert mot hverandre.

Velger du én lang sofa uten andre sittemuligheter, kan det føles vanskelig å kommunisere når dere er flere.

På bildet: Divansofa Ontario trot 9129 konvoluttputer vendbar. Du finner den HER. Før pris 10895,- Koster NÅ 7195,- Du sparer 3700,-

På Chilli finner du et enormt utvalg av sofaer. Når du har bestemt deg for en modell kan du enkelt og smidig bestille møbelet online i vår butikk. Vi leverer deretter varene dine helt frem til døren om du ønsker det og dersom du ikke blir fornøyd med din nye sofa, har du 14 dagers angrerett. Er du ikke fornøyd med kjøpet, tilbyr vi også retur av varene.

Advertisements

Leave a Reply