FYLL VASEN MED VAKRE PEONER

Endelig er peoner sesongen i gang for fullt. Nå bugner det av vakre peoner i forskjellige rosa, røde og hvite fargenyanser. Peoner er sommerens dronning Med sin romantiske sjarm er dette sesongens mest trendy og dekorative blomst. Den utstråler overdådighet og klassisk eleganse, og er sommerens mest populære snittblomst.

I dag har mine planer vært å skifte ut litt visne blomster med nye friske som ikke ble så veldig ille.

I dag har det vært en regnfull fredag, jeg håper det skal komme litt pent vært de neste ukene som kommer nå, jeg har et stort ønske om at juni ska bringe masse deilig sol og sommer til oss. Vi er tross alt i midten av juni og veldig klare for å få litt enda mere sommer her på møre.

Ønsker dere en fin kveld, klem!

Advertisements

2 thoughts on “FYLL VASEN MED VAKRE PEONER

Leave a Reply