INGENTING ER BEDRE ENN MAMMA`S HJELP

I går fikk vi et koselig besøk hjemmefra. Vi tok oss en tur ut i regnværet der jentene storkoset seg masse. De ville jo ikke hjem til slutt og det betyr en ting at jentene har virkelig kost seg sammen. Jeg kjenner at det var utrolig godt å få besøk av mamma igjen, blir noen uker i mellom før vi treffes – det blir ikke hver dag lenger sånn som det var for noen år tilbake. Godt det bare er 1 times unna kjøretur + ferge på 10 minutter. Mamma kom i går og reiser hjem i kveld igjen, det er alltid like kjekt når hun kommer hit på overnatting.

Det å få hjelp og besøk fra folk jeg kjenner at gjort at dette føles som et hjem jeg trives i, og setter mer og mer pris på huset og plassen for hver eneste dag som går. Det er godt og ha rutiner på plass og tryggheten fra de hjemmefra. Både jeg og jentene blir like glad for hver gang hun kommer tilbake hit.

Ønsker dere alle en nydelig søndag, vi har ingen planer for denne dagen enda siden regner hagler ned. Vi får se hva planene blir utover dagen! Vi skrives.

Advertisements

One thought on “INGENTING ER BEDRE ENN MAMMA`S HJELP

Leave a Reply