DEN SISTE DAGEN

I dag er det den siste dagen i barnehagen for Ane og da blir det 5 uker ferie på henne. Tiden går så fort at det er skremmende. Jeg husker den første dagen hun startet i barnehagen, da var hun kun 9 måneder gammel og nå er hun litt over 2 år allerede. Der hun også er på sitt 2 år i barnehagen. Ane imponerer veldig hver eneste dag både med mange nye ord, setninger og forståelse. Hun har i hvertfall kommet seg godt til rette i barnehagen og trives der. Når hun er hjemme om dagene så snakker hun om de andre barna og spør etter de og sier alltid “barnehagen min” Jeg er så glad på hennes vegne, det er alltid bra med en god opplevelse, der vi foreldre slipper å være engstelig. Da blir det godt å sende henne til barnehagen igjen til høsten, der hun får tilbake til den gode gjengen sin før hun skal begynne på stor avdelingen oppe sammen med de større barna.

 

Advertisements

One thought on “DEN SISTE DAGEN

Leave a Reply