SMARTE TIPS NÅR DU SKAL UT Å REISE MED BARN

Babyshop har blitt en av landets største barneutstyrkjeder der du kan finne alt du trenger når du ska ut å reise med små barn. Hjemmesiden er enkel og oversiktelig, og er veldig fristende å klikke seg innom der utvalget er veldig bra. Butikken finnes ikke bare på nett, men rundt om kring i landet også. Da må jeg si at de som bor i nærheten av denne butikken er heldig.

Her ser dere noen smarte tips du kan kjøpe inn når du skal ut å reise. Mine favoritter er fra babyshop.no . Her finner du mange fine produkter fra Blafre som er flotte og ha en på tur.

Denne sekken fra Blafre sitter godt på ryggen som er spesialdesignet for barn og vil være en klassisk favoritt med et retro preg for morsomme utflukter denne sesongen. Den rommer litt små leker, en vannflaske, matboks og litt snacks. Du finner den HER og den kommer i grå, gul og lyseblå også.

vannflaske HER / matboks HER / sekk HER

Når man skal ut og reise på lange turer så er det viktig å ha med saker og små leker som gjør at barna kan ha det gøy. Kanskje skal du ut på en lang flyreise? Da er det kjekt for de små og ha noen leker å holde på med, sånn at de ikke blir så fort utålmodige. Med litt aktivitets bøker, fargestifter og klistremerker er det også kjempefint å ha med. Kanskje også en liten utgave av et lite puslespill kan være morsomt eller andre små ting som ikke tar så stor plass.

UV beskyttelse.

Når dagene blir lange med solen fremme så er det viktig at det små har en heldress, badedrakt eller strandtøy med UV som gir beskyttelse. Dette kan være helt topp hvis de ønsker å være ute i solen hele dagen, men det gjør også godt med en liten pause i skyggen. Jeg har nettopp kjøpt dette fine settet til Ane, sånn at hun kan bruke minst mulig klær i varmen. Hvor deilig er det ikke å ta på seg UV klær midt på dagen der solen er på den sterkeste, dette er helt nytt for oss og det er noe som vi gleder oss til å teste ut. Badetøy med Uv beskyttelse fra Petit Crabe i stilrent, men lekent design. Rene farger og herlig trykk på skjønne plagg som innehar UV beskyttelse for maksimal beskyttelse for sommer og strandliv.

Petit crabe har utrolig mye fint med UV-beskyttelse og det får finner du HER hos barnelykke.no

Håper du fant noen gode tips som du kan plukke opp, babyshop og andre butikker har nå mange gode tilbud der det lønner seg og slå til, også på flere ting.

Advertisements

2 thoughts on “SMARTE TIPS NÅR DU SKAL UT Å REISE MED BARN

Leave a Reply