RESULTATET

Håper dere har en god dag I dag startet vi dagen rolig alle mann, Ane var den første som våknet av oss og derfor benyttet hele gjengen med å ligge litt lengre i dag – vi sto ikke opp før klokken var 8 – ren luksus! Jeg er den som liker å være oppe tidligere og være den første som våkner – men i dag var det ekstra godt og bare sløve litt lengre altså! Vi har uansett kommet godt i gang med dagen og nyter at finværet er tilbake etter flere uker med regn.

Jeg har fått flyttet om på stuen og etter litt frem og tilbake så syns jeg faktisk det ble bra, men hvor bra vet jeg ikke.. Forandring fryder vet dere!

Jeg lurer litt på noe, har dere noen ønsker på hva dere vil lese litt mer om? Noe spesielt dere vil se noe mer av? Jeg vil veldig gjerne at du kommer med dine ønsker – så skal jeg gjøre så godt jeg kan med å følge opp nettopp ditt ønske.

Nyt dagen, så skrives vi.

Advertisements

2 thoughts on “RESULTATET

  1. Så fint! Hvor har du satt TVen? 😊 elsker interiørinnlegg ! Gjerne mer hage/ terrasse og. Blir spennende å se hvordan vaskerommet blir. Ha en fin kveld!

Leave a Reply