VÅRT NYE HUS

Nå begynner det å skjer ting utenfor her, noe som skulle ha skjedd for lenge siden. Nå var det bare å hoppe i det igjen og få huset i en hel farge og ikke to farget lenger. Heldigvis er det enkelt å få det pent, det er ikke så mye som skal til for at det skal skje noe. Det er koselig å ha en egen uteplass som man kan styre og ordne – hvor vi er for oss selv.

Denne fargen var det Thomas som valgte ut på huset, en farge som jeg er veldig fornøyd med. Uansett hvor lekkert mørkt og grått er, så kom virkelig fargen til sitt rette på huset. Vi har også planer om å legge ny brostein utenfor utgangen, det kommer til å bli SÅ fint. Kommer til å gjøre mye med fasaden foran, noe som jeg nesten ikke kan vente på.

Slik såg det før ut da vi levde med et hus som var tofarget i en periode.

Nå ser det sånn ut :

Det er så gøy å se når ting går fremover og jeg gleder meg bare til alt begynner å bli slik jeg har sett det for meg! For jeg vet kommer til å bli veldig fint til slutt. Nå skal vi bare kose oss med det fine været og grille ute – håper dere har en like fin fredag som oss, og god helg.

Advertisements

Leave a Reply