REISER DERE ALDRI PÅ FERIE MED BARNA?

Nå sitter vi rundt bordet etter frokost og bare koser oss med litt puslespill sammen med barna. Ungene er så glad for at det er ferie og da får de gjøre litt som de vil. Været er litt sånn bob bob, i går haglet regnet ned i dag gjør det akkurart det samme – da er det inne kos som gjelder. Er alltid kos det også tidlig på morgenen. Det er som ofte høyt og lavt, armer og bein overalt – er nok sånn for de fleste med barn i hus, hehe.

Så kommer det til denne ferien da, om vi har noen planer? For reiser vi aldri på ferie med barna?. Det gjør vi faktisk, men vi har ikke noen reiseplaner før slutten av juli, for er da det passer best for oss i år og reise på en tur. Pengene går nok ikke bare til interiør, nå går pengene til huset og ferietur. Siste turen vi var på var for 2 år siden, da tok vi turen til hunderfossen og lilleputthammer – kjempestas for barna og være! Ane var jo bare liten baby, så i år blir nok ferien for henne litt artigere. Så ja, vi reiser på ferie tur med barna men hvor reisen blir i år, det vet vi ikke riktig enda!

Har dere noen ferie tips hvor det er fint og reise med barn? Kom gjerne med tips, for de tar jeg i mot. Nyt dagen, så skrives vi.

Advertisements

3 thoughts on “REISER DERE ALDRI PÅ FERIE MED BARNA?

  1. Vi tok turen til Kristiansand i år. Der bodde vi i en tømmerhytte på Åros camping. Kan virkelig anbefales! Der har de lekeplass og basseng, kiosk og restaurant. Halvtime unna dyreparken. Også er jo Kristiansand den beste byen å reise til på sommeren spør du meg!

Leave a Reply