ALLTID LIKE HYGGELIG

God kveld, har dere hatt en fin dag?

I dag var vi så heldig at vi fikk mamma på besøk, alltid like hyggelig – for ikke noe som er koseligere å få besøk av henne. Jeg liker veldig godt å ha familien min i rundt meg – kanskje ikke så rart siden vi nå bor en times tid unna hverandre. Jeg mener at man skal kunne være sammen med familien uten at det må være store selskaper. Å et lite besøk er alltid hyggelig – begge veier. Man kan bare bli flinkere på slikt og det gjelder vel de fleste av oss.

Jeg fikk ordnet en lettvint lunsj til oss som bestod av jordbær, sukker og vaniljesaus – det beste jeg vet altså – skikkelig sommer. En ting er helt sikkert, ikke noe bedre finnes enn disse søte små jordbærene, haha!

Nyt kvelden dere også! Vi skrives.

Advertisements

Leave a Reply