HAR VÆRT SÅ DÅRLIG DE SISTE DAGENE

God morgen kjære lesere.

Dagen er godt i gang og denne dagen skal vi bare kose oss inne. Jeg har fått handlet meg nye blomster da vi var på bytur for 2 dager siden som jeg bare nyter synet og duften av. Denne dagen blir det nok en rolig inne dag hos oss, for noe sommerværet her på møre har vært dårlig de siste dagene. Jeg håper at solen kan vise seg frem litt snart, for vi lengter etter å kose oss ute i varme sommerdager. Barna her i huset er noen ute barn, så da er vi avhengig av å komme oss litt ut, noe som gjør godt både for barna og oss voksne – slik at det ikke skal gå helt rundt for hver og en her hjemme.

Jeg ønsker dere alle en riktig god dag – Nyt den til det fulle!

Følg meg gjerne på facebook siden min for bloggen HER for de ny nyeste innleggene jeg legger ut 

Advertisements

3 thoughts on “HAR VÆRT SÅ DÅRLIG DE SISTE DAGENE

  1. Godt å kose seg inne når regn og vind herjer ute 😊☔️ Håper dere får litt sol og oppholdsvær snart 😊 Ha en fin kveld videre 😊

Leave a Reply