EN REN LYKKE

Reklame

En ting er jeg nesten helt sikker på, at for noen uker siden hadde vi vår dose med sommer – for de siste dagene og ukene har det ikke vært noen hyggelig sommer vær i det hele tatt. Men i dag er vi nokså mer heldige og i morgen også – for da er det meldt 15-22 grader. To dager med fint vær skal nytes til det fulle, det er helt sikkert. Det er jo det som er så fint med og få pyntet uteplassen, det er vel det eneste som kan gjøre slikt ruskevær noe koselig.

Jeg tok meg en tur innom hageland igjen, jeg måttet kjøpe meg ei ny svart krukke – de er SÅ fine og bare MÅ HA! Nå har jeg tre stk av de, en ren lykke. og prisen er ikke så ille heller. Rimelige krukker i tre størrelser i keramikk. Fin både på trappa, terassen og ii hagen.

Ruskevær eller ikke – dagen! 

Advertisements

2 thoughts on “EN REN LYKKE

Leave a Reply