JEG HADDE GLEMT HVOR FÆLT DET EGENTLIG ER

God kveld. For noen nydelige dager det har vært her på møre. Sommerdager som har visst seg fra sine beste sider og det liker vi. Sol, bading, strand og sand over alt. Akkurat slik det skal være. Det som kan være veldig kjipt er denne trope varmen om natten, Jeg hadde glemt hvor fælt det egentlig er – og da er jeg veldig glad for er at vi har ei stor vifte opp i taket – noe som vi ikke angrer et sekund på. Jeg elsker sommeren, men når det kommer opp til 29-30 grader i sola blir det litt vel mye for meg altså. Å om natten når luften står stille blir det ikke noe bedre – Jeg sovner tilslutt, men det tar sin tid.

Uansett så har vi kost oss med grilling i to dager – grillmat blir jeg aldri lei av, ikke når jeg har fått smaken på chili pølse og baby back ribs – verdens beste grillmat.

Vi skrives.

Advertisements

4 thoughts on “JEG HADDE GLEMT HVOR FÆLT DET EGENTLIG ER

  1. Det er en skjønn jente du har, men er hun ikke litt for stor til å sitte i en sånn stol og behandles som en liten baby?

    1. Hun liker denne stolen og da må hun få bruke den også! Hun behandles slett ikke som en liten baby, vi har en stol til uten bøyle som hun også bruker 😊

Leave a Reply