RESULTATET BLE KNALLFINT

God morgen alle sammen! Nå skal jeg kommet med innlegget som dere har ventet på, før og etter bilder av da vi malet veggene på verandaen. Vi syns det ble mye finere og få på 2 strøk med maling, det at et hjem blir med tiden er helt sikkert. Vi har lenge hatt planer om å gjøre noe enda mere, mur og barn er ikke det beste valget – så til høsten skal vi sette i gang med å legge å ordne terassegulv – noe som jeg har sett frem til lenge. Vi har mange planer for dette huset og så langt er vi fornøyde.

Før vi startet såg veggene såg det slik ut:

Resultatet etter 2 x maling av vegger og tak er vi kjempe fornøyde. Resultatet ble knallfint.

Vi elsker å jobbe med huset vårt, og enda artigere er det å se hvor langt vi har kommet etter 3 år. Sommeren er herlig altså. Nå skal vi fortsette og nyte denne vakre sommerdagen – ønsker dere en fin fin søndag. 🙂

Advertisements

Leave a Reply