DA FORLATER VI HJEMMET

Nå er vi straks klare for å reise bort på en liten ferie tur for noen dager. Barna er i hundre og gleder seg veldig mye. De gjør ikke noe annet enn å snakke om turen. Det gjenstår siste rest av pakkingen før vi forsvinner ut av vårt eget hjem. Dette skal bli gøy. Vi er både spente og glade alle mann. Det er to år siden sist Ane var med på tur, og denne gangen blir det nok annerledes, nå har hun rukket å bli to år allerede og bare det å se hvor mye hun gleder seg er så kjekt å se. Ane forstår mye mere nå og gleder seg til å reise på tur.

Det er ikke bare barna som er spente, det samme er hun mor også! Kjenner at det skal bli godt å komme seg bort for noen dager, bare rett og slett nyte tiden sammen med hverandre. Dagene kommer nok til å bli hektiske, og mest av alt fantastiske. Alt i alt gjør vi ikke noe annet enn å glede oss. Å med det ønsker jeg dere en god sommer

Advertisements

Leave a Reply