I DAG VÅKNET VI OPP I VÅR NYE LEILIGHET

For en herlig følelse, og det føles veldig rart å våkne opp her. Det hele føles bare ut som en liten feriedrøm, en veldig god en. Vi har som sakt hatt vår tredje natt i den nye leiligheten vår, og her skal vi bo i noen dager. Jeg er så utrolig glad, og det føles veldig godt og være tilbake her sammen med den lille flotte familien min. Jeg trives på denne plassen, og jeg liker at jeg kan finne roen på en plass jeg kan senke skuldrene og bare kose oss i vårt eget selskap. Leilighetene i Hafjell består av seks leiligheter hver på 35 kvm som er praktiske og delikate. Leilighetene har to soverom med fire sengeplasser og er et godt valg for familier på  sommerferie. Nå er vi klare for å skape årets sommerminner, både vi og barna gleder oss til spennende dager her.

Advertisements

4 thoughts on “I DAG VÅKNET VI OPP I VÅR NYE LEILIGHET

  1. Så heldige dere er. Sikkert fantastisk å eie egen leilighet på fjellet.
    Og med din interiør interesse, blir nok leiligheten stylet fint. Kjekt å eie ett sted en kan bruke både sommer og vinter.
    God sommer videre!

    1. Ble ikke så mye tid med å innrede denne leiligheten, dette var bare noe vi leide. Fint å være her både sommer og vinter
      siden dette ligger opp alpin bakken! God sommer til deg også 🙂

Leave a Reply