MØBLER TIL HJEMMET FOR LAVE PRISER

Samarbeid med trademax.no

Sliter du med å bestemme deg for hvilken stil du ønsker å ha i hjemmet? Nå kan du få muligheten til å velge en lik stil som det jeg har. Her kommer jeg med noen tips til møbler du kan ha i ditt eget hjem. Uansett hvilke møbler og hvilken innredning du leter etter, har trademax noe for deg. Det man trenger for å innrede et hjem er:

Denne nydelige sofaen fra Hulda kan brukes til kjøkkenet eller til stuen ved spisebordet til kr: 6495,- Målene på denne er: 180 x 105 x 50. Dette er en sofa du sitter ganske komfortabelt i under dagens måltider.

 

Rund spisegruppe er det mange som velger i hjemmet sitt, og har større muligheter til å få bedre plass rundt bordet. Lyon er en spisegruppe som er lett å plassere og møblere.

Hos trademx kan du finne mange runde spisegrupper i forskjellige varianter som passer til deg og din familie. Kr: 8495,- Du sparer: 4500,-

Du finner også et stort utvalg av moderne og klassiske U-sofaer, divansofaer og hjørnesofaer i mengder av ulike størrelser og farger. Her finnes billige divansofaer som dessuten holder høy kvalitet. Opus sofaen finnes i 5 forskjellige farger. Kr: 8495,- Du sparer: 5400,-

Palma sofabord er tøft å bryte av med hvis man ønsker å få inn litt farger. De nydelige detaljene i beina gir bordet absolutt et stilig preg. Kr: 2595,- Målene på det er: 40x89x89.

Trademax vil være med og gjøre din hjeminnredning optimal for spennende tv benker som gir nye inntrykk med rustikk tv-benk i vintagestil med metallramme og hyller. Dette er en del av møblene og den flotte overflaten som gir bordet sjarm og stil. Kr: 3195,- Målene er: 150x50x45

Du finner mange billige kvalitetsmøbler hos trademax. De fokuserer på å kunne tilby møbler av høy kvalitet til lave priser i en mengde ulike stiler, farger, former og materialer. Her kan du finne mange ulike møbler som passer til ditt hjem, og vi gjør det enkelt for deg å fylle ditt hjem med møbler som du skal trives med.

Vi gjør vårt beste for at du skal kunne handle dine møbler online til fantastiske priser. Vi tilbyr også levering helt frem til døren. Vi tilbyr flere forskjellige betalingsmåter og 14 dagers angrerett. Sikre leveranser med betalingsløsning fra Klarna. Er du ikke fornøyd med kjøpet, tilbyr vi også retur av varene.

Advertisements

One thought on “MØBLER TIL HJEMMET FOR LAVE PRISER

Leave a Reply