DAGEN VI HAR VENTET LENGE PÅ

I dag kom dagen som vi har ventet lenge på, Ane begynte i barnehagen igjen etter fem lange uker med ferie. Jeg gleder meg på hennes vegne, for hun var så glad da hun fikk se igjen alle barna og de voksne igjen. Det er bare noen uker til hun skal begynne på stor avdeling, synes ikke det er så lenge siden hun startet i barnehagen – og nå er det straks det tredje året hennes. Husker det som det var i går at vi var der på besøk for første gang og overgangen fra en ny barnehage gikk bedre enn jeg trodde – tommel opp!

Mens lille frøkna er i barnehagen er det litt etterlengtet alene tid med storesøster i huset. Det å få være sammen med en og en innimellom er noe som er viktig – og da er det kjekt å få mammaen sin litt for seg selv. Det er jo så kjekt å bare få den ekstra oppmerksomheten hos den ene siden lillesøsteren tar veldig mye fokus noen ganger. Å få litt kvalitetstid sammen og vise litt ekstra at man blir sett og hørt like mye er også noe som er veldig viktig.

Advertisements

Leave a Reply