EN DRØM AV INTERIØR

God kveld. Nå har jeg fått ryddet bort middagen og skal om litt rydde bort leker og rot fra stuen, etter at barna er lagt! Kan vel ikke kalle det for noe rot, for leker er leker og sånn er det. Vi små barns foreldre har dette som dagsoppave som vi aldri kommer oss unna – uansett så er det jeg som er ryddehjelpen i dette huset – for hvilken husmor er ikke født for rollen sin.. haha!

Jeg har fått hjem litt enda mere stæsj som jeg gleder meg til og vise frem til dere – har vært litt lite med interiør den siste uken, hva syns dere om at jeg har valgt litt mere outfit bilder? Litt variasjon er jo litt gøy, eller? Jeg merker jeg liker det mørke sammen med det grove – med litt blomster og lys blir det jo bare en drøm av interiør.

Jeg håper dere får en fortsatt fin kveld, vi skrives!

Advertisements

3 thoughts on “EN DRØM AV INTERIØR

  1. Nå er vel husmorgenerasjonen snart på gamlehjem vel. De fleste kvinner jobber jo i dag, og så deler man mer eller mindre oppgavene hjemme mellom seg!

Leave a Reply