DU KLER DEG HELT GRUSOMT

Noen mener at jeg ikke kan noen ting om klær og at jeg klær meg helt grusomt. Jeg tar meg ikke nær av noe sånt kritikk for det er noe jeg er veldig vant med. Jeg mener at klær handler mer om smak og behag og at vi velger den kles stilen som vi selv trives best med å gå i. Selv om noen syns at disse klærne ikke passer sammen – så syns i hvertfall jeg det. 🙂

Topp Gina tricot – Bukse sofies villa – Sko reebok

Advertisements

2 thoughts on “DU KLER DEG HELT GRUSOMT

  1. Har du hørt🙄 Dette passer jo fint sammen,har aldri sett noe som ikke passer deg. Veldig bra at du ikke bryr deg hva andre sier👍🏽 Stå på og ha en fin søndag😊

  2. Dette antrekket var veldig fint 🙂 men et lite tips (ikke kritikk) men hva med å dempe den svarte sminken rundt øynene og legge litt på øyenbryna? Pga den svarte sminken ser de usynlige ut 🙂

Leave a Reply