SUNT OG GODT

God morgen! Hva er vel ikke bedre enn å starte dagen med en sunn og god frokost, med litt havregrøt og blåbær. Dette falt i smak hos oss her i huset og dette blir nok en favoritt å lage til både frokost og kvelds. Jeg har byttet ut skumma melken med h-melk og det er ingen problem å lage den med vann heller. Jeg har brukt både vann og melk og pyntet opp med blåbær til slutt – for å gjøre det litt enda sunnere.

Oppskrift på havregryn med blåbær.

1,5 dl havregrøt

2 dl valgfri melk

2 dl vann

En klype salt

Kok opp havregrøt i en kjele sammen med 2 dl vann. Når grøten koker, hell melken i (Tilfør den mengden melk som trengs. Jo lengre grøten koker desto mykere blir den. Rør godt under hele koketiden slik at grøten ikke setter seg fast. La den stå på plata med middels temperatur til den blir passe tykk. Server med blåbær eller ønsket tilbehør. Dette er så godt, lag deg en god og sunn frokost du også!

Advertisements

2 thoughts on “SUNT OG GODT

Leave a Reply